Dają | Czas Przygotowania | Czas Gotowania |
---|---|---|
11 | 1 godz | 15 min |
1. | Wodę, olej rzepakowy, koncentrat ketchup, cukier, ocet , wymieszać ze sobą w jednym garnku i doprawić sola i pieprzem do smaku. Zagotować, odstawić do wystygnięcia. |
2. | Cebulę, paprykę i ogórki pokroić w kostkę i wymieszać ze sobą. Rybę przyprawić i obtoczyć w mące pełnoziarnistej, smażyć na oleju ryżowym. |
3. | Rybę ułożyć w misce przekładając warstwami warzyw i sosu odstawić do lodówki na minimum 12 godzin żeby się potrawa przegryzła. |
Jest 283 kalorii w 1 porcji Ryba po Japońsku.
Podział Kalorii: 51% tłusz, 23% węglo, 26% białk.
|
Sortuj według Typ Posiłku |
---|