Sate jamur tiram

Sate jamur tiram

Sambel, kecap, jamur tiram,
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
5 10 min 12 min

Składniki

Wskazówki

1. Jamur yg sudah di campur sambal dan kecap campur lalu tusuk seperti sate.
2. Setelah siap panggang di atas teflon bolak balik sate jamur hingga matang
3. Olesin kecap di atas sate jamur setelah matang matikan kompor dan siap di hidangkan.

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 37 kalorii w 1 porcji Sate jamur tiram.
Podział Kalorii: 20% tłusz, 69% węglo, 11% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
155 kJ
2%
37 kcal
Tłuszcze
0,89g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,404g
2%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,002g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,008g
Węglowodany
6,89g
3%
Cukier
4,22g
5%
Błonnik
0,9g
Białko
1,07g
2%
Sól
0,83g
14%
Cholesterol
14mg
Potas
110mg
6%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Najnowsze Przepisy