Pan de lino

Pan de lino

Pan low carb
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
14 10 min 30 min

Składniki

Wskazówki

1. Mezclar secos (procesar semillas)
2. Agregar agua a los secos y dejar que absorba bien
3. Batir a nieve las claras de huevo
4. Agregar yemas a los secos que ya tienen agua agregada y mezclar
5. Incorporar las claras batidas con movimientos envolventes para favorecer la esponjosidad
6. Llevar a molde con papel manteca
7. Hornear unos 30 minutos a horno medio

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 66 kalorii w 1 porcji Pan de lino.
Podział Kalorii: 65% tłusz, 17% węglo, 18% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
275 kJ
3%
66 kcal
Tłuszcze
4,8g
7%
Tłuszcz Nasycony
0,707g
4%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
1,133g
Tłuszcz Wielonienasycony
2,656g
Węglowodany
2,8g
1%
Cukier
0,43g
0%
Błonnik
1,4g
Białko
3,07g
6%
Sól
0,21g
4%
Cholesterol
40mg
Potas
48mg
2%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Najnowsze Przepisy