Pasta Twarogowa z Makrelą

Pasta Twarogowa z Makrelą

Oceń
5,0 
Chudy twaróg z makrelą wędzoną.
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
4 20 min -

Składniki

Wskazówki

1. Dokładnie obrać wędzoną makrelę z ości.
2. Sery wymieszać na gładką masę z sokiem z ćwiartki cytryny.
3. Połączyć wszystkie składniki.

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 189 kalorii w 1 porcji Pasta Twarogowa z Makrelą.
Podział Kalorii: 44% tłusz, 8% węglo, 48% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
789 kJ
9%
188 kcal
Tłuszcze
9,36g
13%
Tłuszcz Nasycony
1,922g
10%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,008g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,015g
Węglowodany
3,68g
1%
Cukier
2g
2%
Błonnik
0,3g
Białko
22,77g
46%
Sól
0,15g
2%
Cholesterol
0mg
Potas
18mg
1%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Najnowsze Przepisy