Salatka Krabowa

Salatka Krabowa

Kremowe i smaczne danie na lunch.
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
4 20 min 15 min

Składniki

Wskazówki

1. Gotuj jajka przez 15 minut.
2. Pokrój jajka, ogórek i surimi.
3. Wszystko wymieszaj i podawaj.

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 497 kalorii w 1 porcji Salatka Krabowa.
Podział Kalorii: 60% tłusz, 27% węglo, 13% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
2078 kJ
25%
497 kcal
Tłuszcze
32,8g
47%
Tłuszcz Nasycony
4,176g
21%
Tłuszcz Jednonienasycony
2,084g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,772g
Węglowodany
33,4g
13%
Cukier
7,95g
9%
Błonnik
3g
Białko
15,54g
31%
Sól
2,66g
44%
Cholesterol
212mg
Potas
154mg
8%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Najnowsze Przepisy