Papryka Faszerowana

Papryka Faszerowana

Oceń
5,0 
Papryka faszerowana mięsem mielonym.
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
1 30 min 30 min

Składniki

Wskazówki

1. Pieczarki pokroic, podsmazyc.
2. Podsmazyc mieso mielone wolowe.
3. Zmieszac ze szczypiorkiem, posypac parmezanem, nadziac papryke. Piec w piekarniku 25-30 min w 190 st.

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 188 kalorii w 1 porcji Papryka Faszerowana.
Podział Kalorii: 47% tłusz, 19% węglo, 34% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
787 kJ
9%
188 kcal
Tłuszcze
9,91g
14%
Tłuszcz Nasycony
4,066g
20%
Tłuszcz Jednonienasycony
3,747g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,55g
Węglowodany
8,93g
3%
Cukier
5,39g
6%
Błonnik
2,8g
Białko
16,37g
33%
Sól
0,26g
4%
Cholesterol
32mg
Potas
454mg
23%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Najnowsze Przepisy