Salatka z Kasza Jaglaną i Tuńczykiem

Salatka z Kasza Jaglaną i Tuńczykiem

Oceń
5,0 
Smaczne, niskokaloryczne danie na lunch.
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
7 20 min -

Składniki

Wskazówki

1. Tuńczyka odsączyć i rozdrobnić.
2. Pokrój warzywa i jajka.
3. Wszystkie składniki wymieszać w misce i doprawić do smaku.

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 182 kalorii w 1 porcji Salatka z Kasza Jaglaną i Tuńczykiem.
Podział Kalorii: 48% tłusz, 30% węglo, 21% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
763 kJ
9%
182 kcal
Tłuszcze
9,82g
14%
Tłuszcz Nasycony
1,73g
9%
Tłuszcz Jednonienasycony
3,435g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,665g
Węglowodany
13,81g
5%
Cukier
7,37g
8%
Błonnik
3,4g
Białko
9,79g
20%
Sól
0,69g
11%
Cholesterol
53mg
Potas
112mg
6%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Najnowsze Przepisy