Chleb Bezglutenowy

Chleb Bezglutenowy

Chleb do żucia, niskokaloryczny.
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
16 40 min 1 godz

Składniki

Wskazówki

1. Wymieszaj suche składniki w misce.
2. Dodaj ciepłą wodę i ugniataj.
3. Włóż do foremki do chleba i odstaw na 30 minut.
4. Piecz w piekarniku przez 50 minut w 220°C. Wyciągnij z formy i piecz kolejne 10 minut.

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 123 kalorii w 1 porcji Chleb Bezglutenowy.
Podział Kalorii: 15% tłusz, 74% węglo, 10% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
515 kJ
6%
123 kcal
Tłuszcze
2,1g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,225g
1%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,199g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,718g
Węglowodany
22,68g
9%
Cukier
0,48g
1%
Błonnik
1,6g
Białko
3,18g
6%
Sól
0,00g
0%
Cholesterol
0mg
Potas
29mg
1%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Najnowsze Przepisy