Polska
Główny Ekran
Żywność
Przepisy
Szukaj żywności
FatSecret Mobile Web wymaga JavaScript.
Spróbuj FatSecret Mini
Główny Ekran
Żywność
Pierś z Kurczaka Upieczona lub Zapiekana (Spożyta ze Skórką)
Pierś z Kurczaka Upieczona lub Zapiekana (Spożyta ze Skórką)
Typowe porcje
1 średni plaster (około 5 cm x 4 cm x 0,6 cm)
1/2 mała (daje po ugotowaniu, kości usunięte)
1/2 średnia (daje po ugotowaniu, kości usunięte)
1 ilość (98 g)
100 gram
1/2 duża (daje po ugotowaniu, kości usunięte)
Kal
195
Tłusz
7,72 g
Węglo
0 g
Białk
29,55 g
Jest 195 kalorii w Pierś z Kurczaka Upieczona lub Zapiekana (Spożyta ze Skórką) (100 gram).
Wartość Odżywcza
Porcja
100 gram
na porcje
% RWS*
Energia
816 kJ
10%
195 kcal
Tłuszcze
7,72g
11%
Tłuszcz Nasycony
2,172g
11%
Tłuszcz Jednonienasycony
3,005g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,646g
Węglowodany
0g
0%
Cukier
0g
0%
Błonnik
0g
Białko
29,55g
59%
Sól
0,98g
16%
Cholesterol
83mg
Potas
243mg
12%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja
21 sie 07 07:33 AM
Źródło
FatSecret Platform API
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy
Typowe porcje
Porcja
Kalorie
1 średni plaster
(około 5 cm x 4 cm x 0,6 cm)
27
1/2 mała
(daje po ugotowaniu, kości usunięte)
164
1/2 średnia
(daje po ugotowaniu, kości usunięte)
191
1 ilość
(98 g)
191
100 gram
195
1/2 duża
(daje po ugotowaniu, kości usunięte)
216
Podobne rodzaje Pierś z Kurczaka
Pierś z Kurczaka (Spożyta bez Skórki)
Zapiekana lub Smażona w Panierce Pierś z Kurczaka bez Skórki (Spożyta z Panierką)
Pierś z Kurczaka Upieczona lub Zapiekana
Pierś z Kurczaka Upieczona lub Zapiekana (Spożyta bez Skórki)
Pierś z Kurczaka
Filet z Kurczaka
Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Pierś z Kurczaka
Podobne rodzaje Pieczony Kurczak
Kurczak z Rożna
Mięso z Kurczaka i Skórka (do Upieczenia)
Kurczak Upieczony lub Zapiekany (Spożyty bez Skórki)
Mięso z Kurczaka (do Upieczenia)
Kurczak Upieczony lub Zapiekany
Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Pieczony Kurczak
Inna podobna żywność
Kurczak
Zobacz też
Nóżka Kurczaka Upieczona lub Zapiekana
Duszona Pierś z Kurczaka (Spożyta bez Skórki)
Zapiekana lub Smażona w Panierce Pierś z Kurczaka ze Skórką
Smażona Pierś z Kurczaka bez Panierki (Spożyta bez Skórki)
Grillowana Pierś z Kurczaka
Zobacz Więcej
Polska