Homar | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Poli(g) | Nasyc(g) | Całkowita Suma Tłuszczów(g) | |
1 mały (450 g żywej wagi) (daje po ugotowaniu, skorupa usunięta) | - | 0,19 | 0,11 | 0,13 | 0,68 |
Homar Gotowany na Parze lub Ugotowany | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Poli(g) | Nasyc(g) | Całkowita Suma Tłuszczów(g) | |
1 mały (450 g żywej wagi) (daje po ugotowaniu, skorupa usunięta) | - | 0,19 | 0,11 | 0,13 | 0,68 |
Zapiekany lub Pieczony Homar | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Poli(g) | Nasyc(g) | Całkowita Suma Tłuszczów(g) | |
1 mały (450 g żywej wagi) (daje po ugotowaniu, skorupa usunięta) | - | 0,93 | 0,21 | 1,95 | 3,55 |