Homar | ||||
Net W(g) | Cukie(g) | Błonn(g) | Całkowita Suma Węglowodanów(g) | |
1 mały (450 g żywej wagi) (daje po ugotowaniu, skorupa usunięta) | 1,50 | - | - | 1,50 |
Homar Gotowany na Parze lub Ugotowany | ||||
Net W(g) | Cukie(g) | Błonn(g) | Całkowita Suma Węglowodanów(g) | |
1 mały (450 g żywej wagi) (daje po ugotowaniu, skorupa usunięta) | 1,50 | - | - | 1,50 |
Zapiekany lub Pieczony Homar | ||||
Net W(g) | Cukie(g) | Błonn(g) | Całkowita Suma Węglowodanów(g) | |
1 mały (450 g żywej wagi) (daje po ugotowaniu, skorupa usunięta) | 1,46 | - | - | 1,46 |