Dają | Czas Przygotowania | Czas Gotowania |
---|---|---|
3 | 30 min | 20 min |
1. | Fasolkę obieramy i kroimy na kawałki o długości ok.5-6cm. Cebulę, paprykę i pomidory kroimy w kostkę, pieczarki w plasterki. |
2. | Fasolkę wrzucamy do gorącej osolonej wody i gotujemy na półmiękko. |
3. | Cebulę podsmażamy, dodajemy do niej fasolkę, paprykę, pomidory i pieczarki. |
4. | Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Przez chwilę dusimy wszystkie składniki razem i gotowe. |
5. | Życzę smacznego. |
Jest 136 kalorii w 1 porcji MiszMasz z Fasolką Szparagową.
Podział Kalorii: 34% tłusz, 53% węglo, 13% białk.
|
Sortuj według Typ Posiłku |
---|