Dają | Czas Przygotowania | Czas Gotowania |
---|---|---|
4 | 15 min | 30 min |
1. | Wszystkie warzywa pokroić w kostkę, papryczkę peperoni w cienkie talarki. |
2. | Cebulę podsmażyć na łyżce oleju, przełożyć do większego garnka. Na tej samej patelni podsmażyć (w razie potrzeby dodać drugą łyżkę oleju) papryki, pieczarki i cukinię, doprawiając solą i pieprzem. Wszystkie składniki przełożyć do garnka. |
3. | Dusić chwilę razem, aż smaki się połączą. Dodać poszatkowane liście bazylii. Dodać koncentrat pomidorowy i dusić jeszcze z 10 minut. Smacznego. |
Jest 157 kalorii w 1 porcji Leczo Warzywne.
Podział Kalorii: 41% tłusz, 48% węglo, 11% białk.
|
Sortuj według Typ Posiłku |
---|