Baton Czekoladowy z Płatków

Baton Czekoladowy z Płatków

Oceń
5,0 
Prosty przepis z zaledwie 3 składnikami na słodką ucztę.
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
8 10 min -

Składniki

Wskazówki

1. Czekoladę połamać. Zalać gorącym mlekiem. Dodać płatki. Wymieszać.
2. Wylać do natłuszczonej formy.
3. Chodzić minimum 3 godziny.

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 355 kalorii w 1 porcji Baton Czekoladowy z Płatków.
Podział Kalorii: 45% tłusz, 45% węglo, 10% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
1486 kJ
18%
355 kcal
Tłuszcze
17,9g
26%
Tłuszcz Nasycony
12,01g
60%
Tłuszcz Jednonienasycony
1,096g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,932g
Węglowodany
40,92g
16%
Cukier
14,08g
16%
Błonnik
6,5g
Białko
8,86g
18%
Sól
0,41g
7%
Cholesterol
0mg
Potas
183mg
9%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Najnowsze Przepisy