Chleb Białkowy Czekoladowy

Chleb Białkowy Czekoladowy

Oceń
4,0 
Miękkie i wilgotne pieczywo bez dodatku cukru.
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
12 20 min 35 min

Składniki

Wskazówki

1. Zetrzyj gruszki. Ubijać jajka.
2. Połącz mokre składniki, a następnie dodaj suche.
3. Wlać masę do wyłożonej pergaminem formy do pieczenia i piec w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 30-35 minut.

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 234 kalorii w 1 porcji Chleb Białkowy Czekoladowy.
Podział Kalorii: 39% tłusz, 46% węglo, 15% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
979 kJ
12%
234 kcal
Tłuszcze
10,18g
15%
Tłuszcz Nasycony
8,585g
43%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,43g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,162g
Węglowodany
27,06g
10%
Cukier
5,06g
6%
Błonnik
3,1g
Białko
8,6g
17%
Sól
0,42g
7%
Cholesterol
46mg
Potas
64mg
3%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Najnowsze Przepisy