Cooked Green Peppers and Onions (Fat Added in Cooking)

Kal
55
Tłusz
2,27 g
Węglo
8,56 g
Białk
1,15 g
Jest 55 kalorii w Cooked Green Peppers and Onions (Fat Added in Cooking) (100 gram).
Wartość Odżywcza
Porcja
100 gram
na porcje
% RWS*
Energia
230 kJ
3%
55 kcal
Tłuszcze
2,27g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,421g
2%
Tłuszcz Jednonienasycony
1,005g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,695g
Węglowodany
8,56g
3%
Cukier
3,95g
4%
Błonnik
1,3g
Białko
1,15g
2%
Sól
0,57g
10%
Cholesterol
0mg
Potas
161mg
8%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja 21 sie 07 07:33 AM
Źródło FatSecret Platform API
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Podobne rodzaje Papryka

Podobne rodzaje Cebule

Zobacz też