Mięso z Indyka (Gotowane, Pieczone) | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Poli(g) | Nasyc(g) | Całkowita Suma Tłuszczów(g) | |
100 gram | - | 1,03 | 1,43 | 1,64 | 4,97 |
Mięso z Piersi Indyka (Fryer - Indyk Hodowany do Smażenia, Gotowane, Pieczone) | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Poli(g) | Nasyc(g) | Całkowita Suma Tłuszczów(g) | |
100 gram | - | 0,13 | 0,20 | 0,24 | 0,74 |
Mięso z Piersi Indyka i Skórka (Gotowane, Pieczone) | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Poli(g) | Nasyc(g) | Całkowita Suma Tłuszczów(g) | |
100 gram | - | 2,45 | 1,80 | 2,10 | 7,41 |