Ciasto Czekoladowe (bez Lukru) | ||||
Net W(g) | Cukie(g) | Błonn(g) | Całkowita Suma Węglowodanów(g) | |
1 kawałek (1/12 23 cm średnicy) | 49,23 | - | 1,5 | 50,73 |
Ciasto Czekoladowe (z Lukrem Czekoladowym) | ||||
Net W(g) | Cukie(g) | Błonn(g) | Całkowita Suma Węglowodanów(g) | |
1 kawałek (1/8 500 g ciasta) | 33,14 | - | 1,8 | 34,94 |
Biszkopt Przełożony Masą Czekoladową | ||||
Net W(g) | Cukie(g) | Błonn(g) | Całkowita Suma Węglowodanów(g) | |
1 kawałek (1/12 25 cm średnicy) | 34,99 | 26,37 | 1,1 | 36,09 |