Makaron Ryżowy z Tofu i Szpinakiem

Makaron Ryżowy z Tofu i Szpinakiem

Oceń
5,0 
Satysfakcjonujące danie na obiad lub kolację.
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
2 15 min 30 min

Składniki

Wskazówki

1. Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
2. Tofu pokroj w kostkę i usmaż na oleju.
3. Dodaj czosnek i szpinak.
4. Dodaj makaron do mieszanki tofu. Doprawić do smaku.

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 871 kalorii w 1 porcji Makaron Ryżowy z Tofu i Szpinakiem.
Podział Kalorii: 44% tłusz, 48% węglo, 8% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
3644 kJ
44%
871 kcal
Tłuszcze
43,04g
61%
Tłuszcz Nasycony
3,524g
18%
Tłuszcz Jednonienasycony
20,616g
Tłuszcz Wielonienasycony
10,371g
Węglowodany
103,52g
40%
Cukier
0,9g
1%
Błonnik
0,1g
Białko
17,56g
35%
Sól
0,42g
7%
Cholesterol
0mg
Potas
18mg
1%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Najnowsze Przepisy