Kal 240 |
Tłusz 14,53 g |
Węglo 8,54 g |
Białk 17,57 g |
Ostatnia aktualizacja | 21 sie 07 07:33 AM |
Źródło | FatSecret Platform API |
Porcja | Kalorie |
---|---|
1 cal sześcienny, z kością gotowany (daje po usunięciu kości) |
|
1 uncja, z kośćmi (daje po ugotowaniu, kości usunięte) |
|
1 uncja, z kośćmi, gotowany (daje po usunięciu kości) |
|
1 uncja, bez kości (daje po ugotowaniu) |
|
1 filet (13,5 cm x 5 cm x 1 cm) |
|
1 ilość (85 g) |
|
1 mały głowacz białopłetwny (daje po ugotowaniu, kości usunięte) |
|
1 mały (daje po ugotowaniu, kości usunięte) |
|
1 średni głowacz białopłetwy (daje po ugotowaniu, kości usunięte) |
|
1 duży głowacz białopłetwny (daje po ugotowaniu, kości usunięte) |
|
1 średni (daje po ugotowaniu, kości usunięte) |
|
1 duży (daje po ugotowaniu, kości usunięte) |