Zupa Krem Pietruszkowo-Gruszkowy

Oceń
5,0 
Że zupa ma niesamowity smak, jest taka gładka, wykwintna i niecodzienna,
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
6 10 min 20 min

Składniki

Wskazówki

1. Obrać pietruszkę, zalać woda, gotować do miękkości. Dodać gruszki, gotować 10min, dodać przyprawy i zmiksować. Smacznego.

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 62 kalorii w 1 porcji Zupa Krem Pietruszkowo-Gruszkowy.
Podział Kalorii: 6% tłusz, 81% węglo, 13% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
259 kJ
3%
62 kcal
Tłuszcze
0,49g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,065g
0%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,104g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,106g
Węglowodany
14,4g
6%
Cukier
1,96g
2%
Błonnik
3,5g
Białko
2,28g
5%
Sól
0,14g
2%
Cholesterol
0mg
Potas
26mg
1%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku