Chlebek

Chlebek

Oceń
5,0 
Szybkie i proste.
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
6 5 min 30 min

Składniki

Wskazówki

1. Otręby wymieszać z jogurtem, proszkiem do pieczenia i jajkami. Dokładnie wymieszać. Doprawić sola do smaku. Masę przełożyć do foremki. Rozgrzać piekarnik do 180 stopni i piec około 30 min.

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 63 kalorii w 1 porcji Chlebek.
Podział Kalorii: 36% tłusz, 33% węglo, 30% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
264 kJ
3%
63 kcal
Tłuszcze
2,29g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,746g
4%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,559g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,2g
Węglowodany
4,71g
2%
Cukier
0,97g
1%
Błonnik
1,8g
Białko
4,26g
9%
Sól
0,26g
4%
Cholesterol
62mg
Potas
20mg
1%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Najnowsze Przepisy