Brownie

Brownie

Oceń
5,0 
Szybkie brownie w 5 min.
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
12 5 min 30 min

Składniki

Wskazówki

1. Kasze zalewamy na ok.5min wrząca wodą w proporcji 1:1,5.
2. Daktyle moczymy chwile w wodzie.
3. Wszystko miksujemy i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30min.

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 64 kalorii w 1 porcji Brownie.
Podział Kalorii: 45% tłusz, 44% węglo, 11% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
268 kJ
3%
64 kcal
Tłuszcze
3,18g
5%
Tłuszcz Nasycony
2,548g
13%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,278g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,093g
Węglowodany
7,02g
3%
Cukier
3,26g
4%
Błonnik
0,4g
Białko
1,71g
3%
Sól
0,01g
0%
Cholesterol
15mg
Potas
6mg
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Najnowsze Przepisy