Chlebek Bananowy

Chlebek Bananowy

Oceń
4,0 
Smaczne śniadanie lub przekąska.
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
6 25 min 25 min

Składniki

Wskazówki

1. Zetrzyj półtora bananów.
2. Dodaj pozostałe składniki i dobrze wymieszaj.
3. Przełóż do foremki na chleb i przykryj pozostałym bananem.
4. Piec w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 25 minut.

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 153 kalorii w 1 porcji Chlebek Bananowy.
Podział Kalorii: 30% tłusz, 57% węglo, 13% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
641 kJ
8%
153 kcal
Tłuszcze
5,21g
7%
Tłuszcz Nasycony
1,044g
5%
Tłuszcz Jednonienasycony
1,138g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,704g
Węglowodany
22,7g
9%
Cukier
7,85g
9%
Błonnik
2,4g
Białko
5,12g
10%
Sól
0,12g
2%
Cholesterol
35mg
Potas
200mg
10%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Najnowsze Przepisy