Sałatka z Rukoli

Sałatka z Rukoli

Oceń
5,0 
Smaczne danie na lunch z 6 składnikami.
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
4 20 min 10 min

Składniki

Wskazówki

1. Ugotuj boczek na patelni z powłoką zapobiegającą przywieraniu, aż będzie lekko chrupiący.
2. Pokrój warzywa i ser.
3. Wymieszaj wszystkie składniki i dopraw do smaku.

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 908 kalorii w 1 porcji Sałatka z Rukoli.
Podział Kalorii: 73% tłusz, 9% węglo, 17% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
950 kJ
11%
227 kcal
Tłuszcze
18,62g
27%
Tłuszcz Nasycony
7,097g
35%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
8,485g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,779g
Węglowodany
5,43g
2%
Cukier
3,13g
3%
Błonnik
0,9g
Białko
9,84g
20%
Sól
1,42g
24%
Cholesterol
36mg
Potas
119mg
6%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Najnowsze Przepisy