Tofu z Zupą Jarzynową

Tofu z Zupą Jarzynową

Oceń
4,0 
Danie w stylu azjatyckim na chłodne wieczory.
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
6 15 min 45 min

Składniki

Wskazówki

1. Warzywa pokroić w plastry i gotować z bulionem do miękkości.
2. Dodaj tofu i wodorosty. Dopraw do smaku.
3. Dusić przez 10 minut.

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 52 kalorii w 1 porcji Tofu z Zupą Jarzynową.
Podział Kalorii: 39% tłusz, 31% węglo, 30% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
218 kJ
3%
52 kcal
Tłuszcze
2,14g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,56g
3%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,003g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,007g
Węglowodany
3,81g
1%
Cukier
0,71g
1%
Błonnik
1,6g
Białko
3,61g
7%
Sól
0,21g
3%
Cholesterol
0mg
Potas
32mg
2%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Najnowsze Przepisy