Dają | Czas Przygotowania | Czas Gotowania |
---|---|---|
4 | 20 min | 50 min |
1. | Warzywa pokroić w kostkę. Pokrój wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa. |
2. | Na patelni rozgrzać smalec i podsmażyć czosnek i cebulę, aż zacznie pachnieć. Dodaj wieprzowinę i smaż na złoty kolor. Dopraw do smaku. |
3. | Dodaj warzywa i smaż przez 5 minut. |
4. | Wlej 500ml wody i dodaj kostkę bulionu warzywnego. Przykryj pokrywką i gotuj przez 20 minut na małym ogniu. |
5. | Dodaj koncentrat pomidorowy i wymieszaj do rozpuszczenia. Gotuj przez 5 minut. |
6. | Przełóż do miski i podawaj. |
Jest 785 kalorii w 1 porcji Gulasz Wieprzowy.
Podział Kalorii: 71% tłusz, 11% węglo, 18% białk.
|
Sortuj według Typ Posiłku |
---|