Keto Pasztet Wieprzowy Paprykowy

Keto Pasztet Wieprzowy Paprykowy

Oceń
5,0 
Z mąką kokosową dla zagęszczenia.
Dają Czas Przygotowania Czas Gotowania
10 30 min 1 godz 30 min

Składniki

Wskazówki

1. Wątróbkę zblendować.
2. Połączyć wszystkie składniki oprócz smalcu - nim wsmarować brytfannę oraz można obsypać mąką kokosową.
3. Piec w temp. 180*C przez ok. 90 min.

Podsumowanie Wartości Odżywczych

Jest 242 kalorii w 1 porcji Keto Pasztet Wieprzowy Paprykowy.
Podział Kalorii: 46% tłusz, 8% węglo, 46% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
1011 kJ
12%
242 kcal
Tłuszcze
11,64g
17%
Tłuszcz Nasycony
4,701g
24%
Tłuszcz Jednonienasycony
3,538g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,706g
Węglowodany
4,53g
2%
Cukier
1,96g
2%
Błonnik
4,3g
Białko
25,94g
52%
Sól
1,45g
24%
Cholesterol
390mg
Potas
304mg
15%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Licznik Kalorii jest całkowicie darmowy

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Najnowsze Przepisy